Naša strategija

Svijet proizvođača prozora i vrata karakterizira posebna dinamika. S jedne strane, tržište postavlja visoke zahtjeve za energijom, sigurnošću i dizajnom. S druge strane, moramo izdržati rastući pritisak na cijene i povezanu potrebu za optimizacijom procesa. To zahtijeva partnera koji sudjeluje.

VBH je taj partner: pouzdan, kompetentan i inovativan. Razvijamo i isporučujemo visoko kvalitetne komponente i sustavna rješenja za proizvodnju prozora, vrata kao i materijale za ugradnju.

S našim visoko kvalitetnim proizvodima i dobro osmišljenim konceptima, nudimo najveću korist našim korisnicima u cijeloj branši. Poboljšavamo vaše procese i pomažemo vam da ostanete jedan korak ispred tržišta. Tako i vi možete ponuditi svojim korisnicima najveću korist.

Rezultat: veća udobnost, manje zastoja i značajne uštede. Jeste li zainteresirani za dodatnu vrijednost naših proizvoda i koncepata? Pogledajte naš asortiman proizvoda i usluga ili nas kontaktirajte izravno.

"Mi pomažemo našim klijentima da budu uspješni, a mi to uspijevamo nudeći inovativne proizvode i usluge koji stvaraju dodanu vrijednost koju nećete naći nigdje drugdje u industriji". Dražen Drenski, direktor VBH OKOVI d.o.o.