Zaštita podataka

Izjava o zaštiti podataka

I.  Zaštita podataka
VBH se raduje vašoj posjeti naše web stranice kao i vašem interesu za naše poduzeće i proizvode. Pobrinuli smo se za zaštitu vaših osobnih podataka i voljeli bi da ste zadovoljni izgledom i sadržajem naše web stranice. Zaštita vaših osobnih podataka za nas je izuzetno važna. Osobne podatke koji su prikupljeni prilikom posjeta naših stranica obrađujemo u skladu sa zakonskim propisima o sigurnosti pojedine države u kojoj su podaci prikupljeni. VBH web stranice mogu sadržavati linkove na web stranice drugih ponuđača na koje se ova sigurnosna izjava ne odnosi.

II.   Uporaba osobnih podataka 
VBH koristi vaše osobne podatke s ciljem tehničke administracije web stranica, za informacije o kupcima, za istraživanja vezana uz proizvode i za potrebe marketinga. Inače su vaši podaci strogo pohranjeni i koriste se samo npr. pri registraciji kupaca ili sklapanju ugovora. Naši zaposlenici i drugi ugovorni partneri su obvezni čuvati tajnu.

III. Kolačići
VBH koristi kolačiće samo za potrebe posjetitelja kako bi mu omogućio optimalnu dostupnost do web stranice. Kolačići su male datoteke koje su na vaš disk smještene privremeno. Omogućuju lakšu navigaciju, a moguće je ustanoviti zadovoljstvo korisnika te tako možemo poboljšati našu ponudu. Pri tome možemo oblikovati našu stranicu u skladu s vašim potrebama i pokušati je poboljšati. Kolačiće je moguće upotrebljavati samo u slučaju da već postoji veza između vašeg računala i naše web stranice. Ti kolačići omogućavaju identifikaciju vašeg računala, nikako ne u vezi s osobom. Naravno da našu web stranicu možete koristiti i bez instalacije kolačića. Većina pretraživača prima kolačiće automatski. Instaliranje kolačića na vaš tvrdi disk možete spriječiiti odabirom funkcije "bez kolačića". O radu ove funkcije možete se informirati kod vašeg proizvođača pretraživača. U slučaju da kolačiće ne primate može doći do funkcijskih ograničenja naše ponude. 

IV. Sigurnost 
VBH koristi tehničke i organizacijske sigurnosne mjere za sprečavanje zlouporabe vaših osobnih podataka. (nedopuštena uporaba od strane trećih osoba, gubitka ili uništenja podataka). Naše sigurnosne mjere se stalno poboljšavaju sukladno tehnološkom razvoju.

V. Pravo na informaciju 
VBH s vama komunicira na vaš zahtjev pisano i brzo koliko je to moguće i u skladu sa zakonom. U slučaju da, unatoč našem trudu u pridobivanju pravilnih podataka, dođe do pohrane pogrešnih podataka, iste na vaš zahtjev odmah ispravljamo. Ako imate pitanja u vezi obrade vaših osobnih podataka možete ga poslati na našu ovlaštenu službu za zaštitu podataka.